QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladá řidička narazila do semaforu na Klatovské! Další nehoda je u Příšova - FOTKY

17.05.2022 8:48     17.05.2022 12:00

V ranních hodinách zkomplikovaly dopravu dvě nehody na Plzeňsku. V centru Plzně narazilo auto do semaforu, u Příšova se odstraňuje střet dvou osobních vozidel a dodávky. Na obou místech zasahují složky IZS.

nehoda borska 1
nehoda borska 1nehoda borskanehoda borskánehoda příšov 3nehoda příšov 2nehoda prisov 4

Úterní ráno 17. května přineslo dvě dopravní nehody se zraněním.

První nehoda se stala u Příšova na severním Plzeňsku před osmou hodinou ráno. Střetnutí dvou osobních vozidel a dodávky se neobešlo bez zranění. „Z nehody transportujeme dvě ženy 41 a 24 let, obě při vědomí s lehčími zraněními, ale vzhledem k vážnému mechanizmu na akutní příjem fakultní nemocnice,“ uvádí mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

O pár minut déle se bouralo v centru Plzně. Na rohu ulic Klatovská x U Trati narazila mladá řidička do semaforu. „Žena ročník 2004 byla převezena s lehčím zraněním do nemocnice na Borech,“ doplňuje Mária Svobodová.

Řidička (ročník narození 2004) jela s autem značky Fiat Punto po Klatovské třídě směrem od centra. "Na semaforu náhle vybočila vpravo, přejela středový ostrůvek a narazila do světelného signalizačního zařízení. Při nehodě došlo ke zranění řidičky. Alkohol negativní. Provoz na zmíněné křižovatce řídí dopravni policisté. Příčina nehody je v šetření. Předběžná škoda 85 tisíc korun," dodala k nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24