QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladík nezvládl jízdu na motorce, na mokré silnici dostal smyk

04.11.2020 10:23

Osmnáctiletý mladík nepřizpůsobil rychlost jízdy a na mokrém povrchu vozovky dostal smyk. Narazil do dopravní značky a utrpěl  lehké zranění.

Staňkov1
StaňkovStaňkov1Staňkov3Staňkov2

 K dopravní nehodě mezi obcemi Staňkov a Ohůčov došlo 3. listopadu v 9 hodin.

Mladík nezvládl jízdu na mokré vozovce. "Osmnáctiletý řidič motocyklu Yamaha TDR 125 jedoucí ve směru od obce Staňkov na obec Ohůčov nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem motocyklu, stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možné předvídat. Při projíždění mírné levotočivé zatáčky dostal na mokrém povrchu komunikace s motocyklem smyk, vjel na pravý okraj komunikace a následně vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do dopravní značky Dej přednost v jízdě a poté v silničním příkopu s motocyklem havaroval," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Motocyklista utrpěl při dopravní nehodě lehké zranění, z místa dopravní nehody ho odvezl rodinný příslušník k ošetření do Stodské nemocnice.

Policisté vyloučili požití alkoholu před jízdou pomocí dechové zkoušky. "Škoda na motocyklu byla vyčíslena na 20 tisíc korun, na dopravní značce na 1 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," dodala Dagmar Brožová.

Fotky: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24