QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladík obviněný z děsivé vraždy dívky ve Zdemyslicích je ve vazbě!

30.05.2019 12:35     30.05.2019 12:46

Mladík, který na začátku tohoto týdne brutálně zavraždil teprve 18letou dívku ve Zdemyslicích, si na soud počká ve vazbě. Soudce ve čtvrtek akcpetoval návrh státního zástupce.

Soud rozhoduje o vazbě obviněného z kyselinového útoku_QAP_foto (2)

V případu děsivé vraždy teprve 18leté dívky ve Zdemyslicích na jižním Plzeňsku došlo k dalšímu posunu. Soud ve čtvrtek vyhověl návrhu státního zástupce a mladíka, který čelí obvinění, poslal do vazby.

K brutální vraždě došlo v pondělí odpoledne přímo v domě ve Zdemyslicích, kde dívka bydlela s rodiči. Mladík ji bez milosti popravil několika bodnořeznými ranami. Neměla žádnou šanci přežít.

Krajští kriminalisté v podstatě okamžitě zadrželi podezřelého. V průběhu šetření se ukázalo, že drutální vraždu předem plánoval a rozhodně nešlo o zkratkovité jednání. "Z výslechů svědků i podezřelého bylo zjištěno, že muž si svůj čin zřejmě promyslel již několik dní předem," potvrdila mluvčí policie Markéta Fialová.

Policie mladíka obvinila v úterý ve večerních hodinách a zároveň byl podán návrh na vzetí do vazby. Ten ve čtvrtek soudce akceptoval. Obviněnému teď hrozí až dvacet let vězení.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24