QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Mladý řidič nedal přednost! Záchranáři ošetřili čtyři zraněné – FOTKY

12.12.2019 13:17

Dvě osobní auta se srazila na křižovatce ulic 5. května a U kapličky v Sušici. Jednu osobu museli z vraku auta vyprostit hasiči.

1
123

Všechny záchranářské složky dnes vyjely na křižovatku ulic 5. května a U kapličky v Sušici. Zdravotníci na místě ošetřili čtyři zraněné, tři osoby nakonec převezli do nemocnice.

"Z místa nehody jsme transportovali muže ve věku 31 let a osobu mladší osmnácti let se středně těžkým zraněním do Klatovské nemocnice. Dále jsme pak převezli devatenáctiletou ženu s lehkým zraněním do Sušické nemocnice,“ sděluje Andrea Divišová ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

Jednu osobu museli hasiči vyprostit z vraku auta pomocí hydraulických nástrojů. "Dále jsme zajistili místo události, provedli protipožární opatření a likvidaci úniku provozních kapalin,“ dodává mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

"S osobním autem Škoda Felicia vjel jednadvacetiletý muž ze Švihovska z vedlejší komunikace a nedal přednost jedoucimu VW Golf a došlo ke střetu. Dechové zkoušky u obou řidičů byly s negativními výsledky.  Škoda dosáhla 80 tisíc korun," informuje o průběhu nehody policejní mluvčí Dana Ladmanová. 

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24