QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Mladý řidič skončil i s autem v potoce. Vyhýbal se lesní zvěři - FOTO

03.06.2019 21:40

Mladík havaroval v potoce poté, co se údajně vyhýbal lesní zvěři, nezvládl řízení a vyvrátil zábradlí silničního mostu. Nehoda se stala v neděli krátce před půlnocí na Tachovsku.

ViewImage (1)
ViewImage (1)ViewImage (2)ViewImage

Tachovští policisté přijali 2. června krátce před půlnocí oznámení o nehodě u obce Potín na Konstantinolázeňsku. U mladého řidiče, který skončil i s vozem v potoce, zasahovali záchranáři.

Nehoda se stala na silnici II. třídy číslo 201 u obce Potín ve směru od Konstantinových Lázní. Osmnáctiletý mladík nezvládl řízení a havaroval se svým vozidlem Peugeot 206. "Dle svého tvrzení se měl řidič vyhýbat lesní zvěři, přitom však strhl řízení doleva, následně doprava, kde narazil do zábradlí silničního mostu, to vyvrátil a s vozidlem havaroval několik metrů pod úrovní komunikace v potoce, kde vozidlo zůstalo ležet na střeše," uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Mladík při nehodě utrpěl zranění, a tak byl převezen záchrannou službou na vyšetření do nemocnice. "Policisté s ním provedli ještě před tím dechovou zkoušku, která byla negativní. Vzniklou škodu policisté odhadli na 60 000 korun. Nehodou se i nadále zabývají," dodala Dagmar Jiroušková.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24