QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

MMR E-bike pokračuje v testování elektrokol na Boleváku

14.05.2018 10:54

Expert na elektrokola, to je firma MMR E-bike, která vyjíždí se svými odborníky i bicykly za lidmi. Testovat elektrokola můžete přímo v terénu například v atraktivní oblasti Boleveckých rybníků.

IMG_0275

Firma MMR E-bike má už jednu úspěšnou testovací akci elektrokol v terénu v okolí Boleváku za sebou a další chystá už tuto sobotu 19. května od 12 do 18 hodin.

"Předváděcí akce a testovací akce se na Boleváku konala 21. dubna. Byla velmi úspěšná, počasí vyloženě báječné a projížďky kolem Boleváku stály za to. Plánujeme tedy další akci," uvedl majitel firmy Martin Uhlíř.

Zájem o elektrokola v posledních letech stoupá. To se ukázalo i při testovací akci na Boleváku. "Lidé mají velký zájem o informace k elektrokolům a byli i nadšení, že se mohou projet. Přece jen vyzkoušet si kolo před koupí v terénu, je velká výhoda," říká Martin Uhlíř.

Potvrdila se atraktivnost kol Apache, která jsou pro letošní sezónu 2018 velmi zajímavá svým designem. Muži ocenili hlavně motory Bosch a Shimano, ženy nadchla elektrokola se sníženým rámem pro jednodušší nástup.

"Jako testovací trasa sloužila krásná cesta kolem Boleveckého rybníka. Všichni jsme si odpoledne skvěle užili a těšíme se na další stejnou akci, a to už v sobotu 19. května na pláži Boleváku vedle Pointu," říká Martin Uhlíř.

KONTAKT: MMR E-bike s.r.o., Papírnická 2570/3, Plzeň Slovany, www.mmrebike.cz, 777 224 900

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24