QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mouřenec láká na velikonoční program. Děti čeká dobrodružná hra

22.04.2019 8:00

Vymýšlíte program pro děti na velikonoční pondělí? Zábavné odpoledne se chystá v kostelíku na Mouřenci u Annína. Účastníky čeká hledání pokladu sklářské královny.

Mouřenec

Zábavné odpoledne jen v kostelíku svatého Mořice na Mouřenci u šumavského Annína připraveno na velikonoční pondělí. Program začne ve 14 hodin.

"Zazní písničky v podání Mirky Dolanské ze skupiny Memento. Děti budou hledat vajíčka a čeká je také dobrodružná hra,“  prozrazuje za organizátory Lukáš Milota s tím, že připravena je také hra O poklad annínské sklářské královny Ludmily II. Zájemci se také dozvědí více o velikonočních a jarních tradicích.

Návštěvníci Mouřence se dále mohou vydat na  komentovanou prohlídku kostela, kostnice a muzea, která začne v 11 hodin dopoledne.

Řidiči musí počítat cestou na Mouřenec s komplikacemi. „Mouřenec je dostupný jen po silnici ze Sušice přes Dlouhou Ves. Za dlouhoveským mostem  je třeba dát se doprava na Nové Městečko a přes osadu Rajsko na Mouřenec. Kvůli uzavírkám není možné přijet ani od Kašperských Hor ani od Hartmanic,“ dodává Lukáš Milota.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24