QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mrtvý taxikář v Plzni na Doubravce! Policie má podezřelého- FOTKY

07.01.2018 9:24     07.01.2018 16:19

Kriminálka v Plzni je od nedělního rána na nohou. Mrtvý taxikář byl nalezen v domě v Těšínské ulici na Doubravce. Policie už má možného pachatele. Je nařízena soudní pitva.

vrazda taxikare v plzni (5)
vrazda taxikare v plzni (1)vrazda taxikare v plzni (2)vrazda taxikare v plzni (6)vrazda taxikare v plzni (5)vrazda taxikare v plzni (7)vrazda taxikare v plzni (8)vrazda taxikare v plzni (9)

K nálezu těla došlo v Těšínské ulici na Doubravce, a to po druhé hodině ráno.

"Dne 7. ledna 2018 v 02:40 hodin jsme na tísňové lince 158 přijali oznámení, že v Plzni v ulici Těšínská byl v chodbě domu nalezen mrtvý muž," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že muž měl na těle známky fyzického napadení. .

Na místo dorazili záchranáři. Ti muže resuscitovali, nebylo mu ale už pomoci.

Případem se kriminalisté intenzivně zabývají...

"Na chodbě bytového domu byl fyzicky napaden osmašedesátiletý muž, který utrpěl dosud nezjištěné zranění, v jehož důsledku na místě zemřel," upřesnila Dagmar Brožová a dodala: "Násilný trestný čin prověřují kriminalisté Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Nařídili soudní pitvu zemřelého, která by měla objasnit přesnou příčinu úmrtí."

Policie potvrdila, že již zadržela sedmatřicetiletého podezřelého muže. 

"Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu proti životu a zdraví podle ustanovení hlavy první trestního zákoníku," dodala tisková mluvčí Dagmar Brožová.

O podezřelém promluvil jeho kamarád. Co řekl QAPu, čtěte zde.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24