Muž se pokusil znásilnit ženu přímo na ulici! Policie hledá svědky - VIDEO

22.08.2019 14:17

Pokus o znásilnění ženy v Petákově ulici v centru Plzně aktuálně zaměstnává kriminálku. Policie získala kamerový záznam, na kterém je podezřelý muž. Poznáte ho?

pokus o znásilnění

Plzeňská kriminálka se zabývá pokusem o znásilnění ženy v Petákově ulici. K útoku na ženu došlo přímo před jedním z domů. Teď shání svědky, kteří by poznali podezřelého muže.

"Dosud neznámý pachatel dne 23. června okolo půl druhé ráno v Plzni na chodníku před domem v ulici Petákova číslo 6 přistoupil zezadu k poškozené, kdy jí zakryl dlaní ústa a druhou rukou jí začal osahávat na intimních místech, přičemž ji povalil na zem, kde svého jednání z důvodu křiku poškozené zanechal a z místa začal odcházet. Následně byl zastižen přítelem poškozené, který se jej snažil zadržet a při tomto pachateli strhl z těla bundu bílé barvy. Pachatel z místa následně utekl," popisuje mluvčí policie Michaela Raindlová.

bunda ..

Policisté začali případ intenzivně šetřit a získali mimo jiné kamerový záznam, na kterém je zachycena podezřelá osoba. Pachatel mluvil česky a byl bílé pleti zdánlivého stáří 40 let. Měl neupravené vousy a ve spodní části čelisti mu chyběl zub.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu muže zachyceného na přiloženém kamerovém záznamu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

 

 

VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24