Muž se vloupal do domu, několik dnů v něm bydlel. Policie shání svědky

12.04.2019 7:58

Policie na jižním Plzeňsku řeší aktuálně dost kuriózní případ. Ženy na několik dnů opustily dům v Chotěšově, mezitím se jim v něm zabydlel neznámý můž. Policie hledá svědky!

Evakuace na Doubravce_QAP (5)

Celou záležitost policie šetří jako vloupání v souběhu s porušováním domovní svobody. Nezvanému "nocležníkovi" hrozí až tři roky vězení. Policie po něm pátrá.

"Neznámý pachatel vnikl na pozemek rodinného domu nezajištěnými vrátky a dosud nezjištěným způsobem překonal vstupní dveře do rodinného domu v obci Chotěšov, kde se v době od 31. března do 9. dubna neoprávněně zdržoval. Muž dům opustil až v době příchodu jedné ze spolumajitelek domu, která jej vylekala," popisuje mluvčí policie Iveta Kořínková.

Muž sice nic neukradl, ale během několika dnů se dvojici žen v domě dost zabydlel. Policie po něm nyní pátrá, hrozí mu až tři roky vězení. Policie teď shání svědky. Sousedé a lidé z okolí si mohli v průběhu inkriminovaných dnů něčeho všimnout. "V souvislosti s tímto případem žádáme případné svědky, aby nás v případě jakýchkoliv postřehů kontaktovali na lince tísňového volání 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24