QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muzeum dvoutaktů láká na mimořádné víkendové prohlídky

07.08.2020 19:06

Řadu zajímavostí a historek o vystavených automobilech se během tohoto víkendu dozvědí v rámci festivalu Industry Open návštěvníci muzea autoveteránů s názvem Příběhy dvoutaktů v Plzni.

1
1234

Komentované prohlídky se v muzeu na Rolnickém náměstí v Lobzích uskuteční v sobotu 8. i v neděli 9. srpna ve 14, 15.30 a 17 hodin. "Návštěvníci se během více než hodinové prohlídky v několika objektech areálu ze 14.století dozvědí různé zajímavosti a historky o osudech vystavených automobilů a motocyklů. Dále nahlédnou do interiéru retro bytu a seznámí se s různými způsoby kempování doby minulé. Ženy si zas přijdou na své u exponátů dobové módy a ti, kteří jsou technicky zdatnější si budou moci prohlédnout různé motory a mechanické skupiny vozidel. Každý návštěvník si kromě zážitků odnese na památku i drobný suvenýr,“ sděluje manažerka muzea Ladislava Křováková.

"Kdo chce mít jistotu, že se do počtu osob ve skupině dostane, má možnost si vstup zakoupit v předprodeji v síti Plzeňské vstupenky,“ dodává průvodce a správce muzea Pavel Křovák.

FOTO: Příběhy dvoutaktů

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24