Na amfiteátru proběhla prostorová zkouška opery Macbeth - FOTKY

23.06.2022 12:07

Velkolepá show na plzeňském Lochotínském amfiteátru se blíží. Učinkující už mají za sebou prostorovou zkoušku opery Macbeth. Podívejte se na fotografie.

Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (8)
Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (8)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (1)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (2)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (3)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (4)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (5)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (6)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (7)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (9)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (10)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (11)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (12)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (13)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (14)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (15)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (16)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (17)Macbeth zkouška_Noc s operou_Milan Svoboda (18)

Lochotínský amfiteátr v Plzni bude hostit výjimečnou kulturní událost. Noc s operou Divadla J. K. Tyla uvede dvě představení. V pátek 24. června operu Macbeth, v neděli 26. června muzikál Elisabeth.

Prostorová zkouška opery Macbeth už proběhla. A byl u toho i fotograf Milan Svoboda.

Diváky čeká velkolepá show, středověké bitvy, jezdci na koních a v neposlední řadě strhující herecké i pěvecké výkony pod širým nebem. O opeře Macbeth jsme si povídali s režisérem této open-air akce Tomášem Ondřejem Pilařem. Čtěte zde.

A jaké bude představení Elisabeth? „Bude to mimořádný večer, který diváka vtáhne. Do Lochotína byste měli přijít, protože tam zažijete něco, co v divadle prostě nezažijete. Jestli jste už Elisabeth u nás v divadle viděli, tak vám zaručuji, že ji uvidíte úplně v jiném světle a bude to mimořádný zážitek. A ještě si o pauze můžete koupit pivo,“ zve na představení režisér muzikálu Lumír Olšovský, který bude Elisabeth s diváky sledovat z hlediště a zároveň asistovat při odpalování pyroefektů.

Celý rozhovor s režisérem čtěte zde.

foto: Milan Svoboda

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24