QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na dálnici D5 startuje dlouhodobé omezení. Nájezd u Ejpovic je uzavřený

01.04.2019 14:57

Řidiči by měli na dálnici D5 počítat v průběhu dubna s omezením v podobě uzavření nájezdu u Ejpovic směrem na Prahu. Policie upozorňuje na objížďku a nové značení!

7

Stavební práce zasáhnou na několik týdnů do provozu na dálnici D5 směrem na Prahu. Řidiči musí počítat v podstatě až do závěru dubna s uzavírkou nájezdu u Ejpovic.

"Žádáme řidiče, aby v období uzavírky využívali objízdnou trasu, která je stanovena po dálničním přivaděči (silnice I/26) ve směru od Plzně, poté jeli komunikací vedoucí do Rokycan (II/605), následně v Rokycanech na kruhovém objezdu vyjeli 3. výjezdem (silnice II/183) a dále pokračovali na nájezd dálnice D5 (EXIT 62)," informovala mluvčí policie Alena Nováčková.

Zejména v úvodu dopravního omezení může dojít na problémy na objízdné trase. "Aby nedošlo k přetížení této komunikace, doporučujeme řidičům jedoucím na Prahu, kteří mají místní znalost, aby využívali nájezdů na D5 u Olympie (EXIT 73), v Plzni – Liticích (EXIT 80) nebo Sulkov (EXIT 89). Řidiče dále upozorňujeme, aby dodržovali dopravní značení a dbali zvýšené opatrnosti po celou dobu uzavírky," dodává policejní mluvčí.

Uzavírka nájezdu u Ejpovic směrem na Prahu potrvá podle oficiálních informací až do 24. dubna.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24