QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Domažlicku se čelně střetla dvě auta, tři lidé jsou zraněni

12.08.2022 16:36     12.08.2022 20:25

Dopravní nehoda dvou vozidel se stala u obce Křenovy ve směru na Staňkov na Domažlicku. Na místě zasahují všechny složky IZS. Tři osoby byly zraněny.

 

4

K nehodě došlo v pátek 12. srpna odpoledne. Na hlavním tahu I/26 z Pzně na Domažlice se čelně střetla dvě vozidla. Jedna žena utrpěla vážné zranění.

"Záchranáři transportují ženu cca 30 let s poruchou vědomí a středně těžkým zraněním na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň -Lochotín. Druhá žena (ročník 1971) a muž (ročník 1972) jsou transportováni s lehčími zraněními na akutní příjem FN lochotín," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

"Řidička (roč. 72) s osobním automobilem tovární značky Volkswagen jela ve směru od obce Křenovy, kdy z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Kia, které řídila žena (roč. 71) a spolu s ní byl v autě ještě muž (roč. 72)," popisuje průběh nehody mluvčí policie Barbora Šmaterová.

 U řidičky vozu Kia byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. "U řidičky vozidla Volkswagen bude s ohledem na její zdravotní stav proveden odběr krve. Škoda nebyla dosud vyčíslena. Případem se zabývají domažličtí dopravní policisté," dodala policejní mluvčí.

Záchranáři v pátek odpoledne zasahovali také u velmi vážní nehody na jižním Plzeňsku. Na hlavním tahu u Horní Lukavice se střetla dvě vozidla. Více jsme psali zde.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24