V pondělí bude Šeříkovka metalová

15.11.2015 16:43

Blood Tour 2015 míří do Plzně, v pondělí 16. listopadu se plzeňská Šeříkovka zahalí do hávu metalu. Těšte se na Wisdom, Titanic i Horrible Creatures.

Foto KD Šeříkovka

Po roce se opět vrací metalový večírek, tentokráte konaný před úterním svátkem v KD Šeříkovka Plzeň.

Letos proběhne již třetí ročník akce Blood Tour, kterou pořádá kapela Aligátor. A kdo letos vystoupí?

Těšit se můžete na maďarskou power metalovou kapelu z Budapešti, kapelu Wisdom, která byla založená na konci roku 2001. Kapela dělala předkapelu kapelám jako Judas Priest nebo Sabaton a má za sebou společnou tour s kapelou Powerwolf.

Představí se také crossoverová kapela z Vyškova Dark Gamballe. Vznik skupiny Dark Gamballe je datován od roku 2000, kdy bylo k názvu dřívější skupiny Dark přidáno slovo Gamballe. Dvě poslední desky vyšly u amerických Dwell Records. Kapela je aktuální vítěz Czech parády v TV Rebel.

Chybět nebude ani heavy metalová kapela Titanic z Brna, která vznikla na přelomu let 1984/1985. V roce 1987 byl vydán první singl - "Vizáž". V roce 1997 se Titanic se rozhodl na nějakou dobu přerušit svoji činnost. V roce 2009 se Titanic vrací na koncertní podia a absolvuje například koncerty s Tublatankou nebo turné s Arakainem.

Dále se těšte na Aligátor a Horrible Creatures. Aligátor je thrash metalová kapela z jižního Plzeňska, která má nyní skvělé koncerty, které odehrála po boku slavných Olympic, Wizard, Soustrastí a podobně. Horrible Creatures je mladá talentovaná thrash-death metalová kapela z Karlových Varů.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24