QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na koupání to v příštích dnech nebude. Teploty budou jen kolem 20 stupňů

08.07.2019 7:02

Podle nové týdenní předpovědi se v příštích dnech rozhodně vedrem nezalkneme. Čeká nás spíš polojasno až oblačno a teploty jen kolem 20 stupňů. Nezlepší se to ani na víkend.

1 (3)

V pondělí nás čeká skoro jasno až polojasno, přechodně ale místy až oblačno. Nejvyšší teploty se odpoledne dostanou mezi 19 až 23 stupňů. Velmi podobné to bude také v úterýPolojasno až oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty 10 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C. Mírný severozápadní vítr 3 až 7 m/s.

Ve středu bude znovu polojasno až oblačno. V noci naměříme 9 až 5 stupňů, přes den 20 až 24. A příliš se toho nezmění ani ve čtvrtek, kdy se navíc znovu přidají také přeháňky. Odpolední teploty by ale mohly být někde až okolo 26 stupňů.

V pátek se to ovšem ještě zhorší. Teploty by se přes den sice měly dostat opět místy až k 26 stupňům, polojasná až oblačná obloha se postupně úplně zatáhne a místy bude pršet. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, v sobotu na většině území, v dalších dnech místy déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 14 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 19 až 24 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24