Na lavičce v sadech v Plzni se povalovala pomočená žena - FOTKY

13.06.2018 12:46

Dost nechutný případ museli řešit strážníci přímo v sadech Pětatřicátníků v Plzni. Na lavičce tam močila spící žena. Kvůli zfetované ženě s dítětem pak vyjížděli k CAN...

235353_1
235353_1235353_3

Další dost nepříjemnou záležitost museli řešit strážníci v úterý odpoledne při obchůzce sady Pětatřicátníků. Na jedné z laviček tam tvrdě spala žena, kterou nedávno sbírali z ulice s téměř pěti promile. Ani tentokrát rozhodně nebyla v dobrém stavu.

"Když se jí hlídka pokusila vzbudit, začala osmatřicetiletá cizinka vleže přes své kalhoty močit. Po vykonání potřeby se žena teprve probrala. Strážníkům řekla, že ani neví, že se pomočila. Věc odmítla dál řešit, proto se jí bude zabývat správní orgán," říká mluvčí policie Jana Pužmanová.

Strážníci mají na kontě nicméně i další výjezd k dost nepochopitelnému případu. Tentokrát zamířili na parkoviště u autobusového nádraží. Na městskou policii se obrátil svědek, který viděl ženu s malým dítětem, jak chce nastoupit do auta. Jenomže její aktuální stav k tomu rozhodně nebyl vhodný. "Hlídka se na parkovišti CAN, kde měla dotyčná být, spojila s oznamovatelem události. Ten jim udal její popis, neboť žena z místa odešla pryč. Vozidlo, do něhož měl obavu, že nastoupí, tam nechala," říká mluvčí městské policie.

Strážníci ženu brzy našli na nedaleké zastávce MHD i s dítětem. Strážníkům tvrdila, že nepila alkohol, ani nevzala drogy, protože je těhotná. "Výsledek dechové zkoušky, které se žena podrobila, byl negativní. Jinak však dopadl test na přítomnost OPL nebo jiné návykové látky, byl pozitivní na Cannabis, Amphetaminy a Methamphetaminy. Celou věc si na místě převzala pracovnice OSPOD," uzavírá Jana Pužmanová.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24