Na letišti Staňkově se chystá velká Auto - moto show

20.09.2018 15:40

Tradiční akce se chystá na letišti ve Staňkově, je to Auto - moto show. Letos se bude konat už čtvrtý ročník této oblíbené automobilové akce. Uvidíte i parádní kaskadérské kousky.

richard mošna
richard mošna2richard mošnaAuto Show_26IX2015_0076Auto Show_26IX2015_0500

Program letošní Auto - moto show na letišti ve Staňkově na Domažlicku (35 km od Plzně) je opět nabitý. Akce proběhne v sobotu 22. září, začíná se úderem 13. hodiny a končit se bude až večer v 19 hodin. Vstup je zdarma. Pořadatelem je Autocentrum Jan Šmucler.

Předvedou se opět modely značek Škoda, Honda, Seat a Volkswagen. S auty můžete vyrazit i na testovací jízdy. Celé odpoledne bude pořádně nadupané.

Kasladérské kousky na čtyřkolce předvede Richard Mošna Quad StuntRider, vyzkoušet si můžete jízdu zručnosti na trati 4 x 4.

Proběhne soutěž o Fabii R5 na celý rok, k vidění budou ukázky práce profesionálních hasičů z Plzně a Staňkova a vyrazit můžete i do oblak. po celé odpoledne budou probíhat vyhlídkové lety.

Na akci si na své přijdou i malí návštěvníci, připravena bude horolezecká stěna, dílničky pro děti, velké bludiště nebo malování na obličej.

Chybět nebude ani dobrá muzika. Skupina Mandrage bude mít odpoledne na Auto moto show hodinový koncert, večer pak zahraje skupina Telefon Accoustic Illegal Band.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24