Na náměstí Republiky se opět po pauze vrátí farmářské trhy

12.06.2018 14:51

Náměstí Republiky v Plzni už v tomto týdnu opět obsadí farmáři. Po pauze se do centra města vrací Plzeňské farmářské trhy, dorazí víc jak padesát prodejců.

DSC_2176

O uplynulém víkendu si fanoušci farmářských trhů v Plzni museli nechat zajít chuť. Kvůli Historickému víkendu se trhy nekonaly, teď se ale opět vrací do svého běžného režimu. Navíc tentokrát by mělo být opravdu hodně stánků.

"V sobotu budou trhy hodně našlapané. Vypadá to na zhruba 54 prodejců. Aktuální seznam najdete na webu www.plzensketrhy.cz. Očekávejte novinky v sortimentu Bubeníčků. Zase bude více zeleniny. Připravte se na přívaly květáku, salátů, ředkviček. Po pauze se na trhu objeví a zabydlí Mlýn Podhora. Nováček farma Dřevec dovalí parádní kozí sýry," lákají na nadcházející víkend organizátoři.

Trhy proběhnou v sobotu 16. června v tradičním čase od 8 do 12 hodin. V letošním roce se trhy na náměstí konají každou sobotu. Výjimkou byl jen právě zmiňovaný Historický víkend a před ním i Slavnosti svobody. Sezóna následně poběží až do poloviny prosince, poslední trhy jsou naplánované na 15. prosince.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24