QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na nedělní zápas Viktorky už se dostane část fanoušků

18.06.2020 10:30

Postupné rozvolňování vládních opatření Viktorii umožňuje, aby na nadcházející ligový zápas nadstavby s Jabloncem otevřela část hlediště pro diváky. Kdo může v neděli vyrazit na fotbal?

DSC_7515

Na sportovních akcích může být aktuálně přítomno 2500 osob, včetně hráčů, realizačních týmů i všech technických pracovníků. Toho využívá i plzeňská Viktoria, která otevře některé sektory pro své příznivce. Na fotbal mohou vyrazit permanentkáři EXTRA.

"Jsme si plně vědomi toho, že nejsme schopni uspokojit všechny naše fanoušky, kteří by chtěli jít na fotbal. I přesto nás ale těší a jsme rádi, že alespoň část z nich bude moci na zápas přijít a vytvořit důstojnou fotbalovou kulisu,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek. V současné době má Viktorka zhruba sedm tisíc permanentkářů.

Hlediště bude rozděleno do pěti neprůchozích sektorů s oddělenými vstupy. Ty budou mít vlastní sociální zázemí i stánek s občerstvením. Zároveň bude nutné, aby fanoušci dodržovali rozestupy jednoho sedadla a jedné řady a řídili se všemi platnými nařízeními.

Jak se tedy dostat v neděli 21. června na zápas s Jabloncem? Fanoušci si mohou na pokladnách Doosan Areny vyzvednout vstupenku oproti předložené permanentní kartě EXTRA. Klub se bude snažit usadit diváky do přibližně stejné cenové kategorie, do jaké mají permanentní kartu. „Vzhledem k opatřením není možné garantovat stejnou sedačku ani sektor. Rovněž nelze pro vstup využít permanentní vstupenku, vždy musí mít fanoušek speciální vstupenku, kterou si vyzvedne na pokladně. Vstupenky budou vydávány do vyčerpání celkové povolené kvóty,“ dodává mluvčí klubu.

"Víme, že nejde o zcela komfortní řešení, nicméně jsme se snažili najít nejlepší a nejspravedlivější cestu, jak dostat fanoušky na stadion. Pevně věřím, že naše kroky chápou a ti, kteří v neděli budou na stadionu, vytvoří hráčům pravou fotbalovou atmosféru, která nám všem v posledních týdnech tolik chyběla,“ uzavírá generální manažer klubu Adolf Šádek.

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24