Na Rokycansku spadl strom na projíždějící auto. Žena utrpěla zranění - FOTKY

23.06.2022 10:00

U obce Kříše na Rokycansku došlo v ranních hodinách k dopravní nehodě. Na místě zasahovaly všechny složky integrovanného systému. Hasiči odstranili vzrostlý strom z komunikace.

Kříše_1OA strom na střeše_HZSPK (1)
Kříše_1OA strom na střeše_HZSPK (1)Kříše_1OA strom na střeše_HZSPK (2)Kříše_1OA strom na střeše_HZSPK (3)Kříše_1OA strom na střeše_HZSPK (4)

Ve čtvrtek 23. června před šestou hodinou ráno spadl strom na projíždějící auto. Nehoda se stala na Rokycansku. "U zámečku Kříše nedaleko Břas padl strom na automobil. Strom jsme z komunikace odstranili," uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Ženu si na místě převzala záchranná služba. "Řidička, ročník 1986, osobního vozidla jela od obce Vranovice na obec Kříše a za jízdy jí padnul na vozidlo listnatý strom - javor. Žena utrpěla zranění," uvedla Dagmar Brožová a dodala: "Dechovou zkoušku měla žena negativní."

Strom způsobil na autě značné škody. "Škoda na vozidle byla vyčíslena na 210 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Rokycanech," dodala Brožová.


foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24