QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na silnicích se bourá. Záchranné složky mají plné ruce práce – FOTKY

15.08.2022 14:36     15.08.2022 19:19

V pondělí 15. srpna se na silnicích v Plzeňském kraji bourá. Dopravní nehody se staly na Domažlicku, Klatovsku, v Losiné u Plzně i na jižním Plzeňsku. 

OA Klatovsko_HZSPK (1)
OA Klatovsko_HZSPK (1)OA Klatovsko_HZSPK (2)OA a Kamion_Domažlicko (1)OA a Kamion_Domažlicko (2)

Ve večerních hodinách došlo k dopravní nehodě na Domažlicku. "K dopravní nehodě došlo v obci Babylon. Na místě se střetla tři osobní vozidla. Záchranná služba z místa transportovala ženu ročník 1974 s lehkým zraněním do nemocnice v Domažlicích," uvedla Andrea Divišová, mluvčí záchranné služby.

K další večerní dopravní nehodě došlo na jižním Plzeňsku. "Dopravní nehoda u obce Střelice. Došlo ke střetu dvou automobilů. Z místa nehody transportujeme ženu ročník 1971 s lehkým zraněním do nemocnice Stod," uvedla Andrea Divišová.

Původní článek:

Všechny záchranné složky zasahovaly u dopravní nehody na Domažlicku. „V pondělí 15. srpna v 13:43 hlášena dopravní nehoda mezi Novou Vískou a Libkovem. Na místě se střetl nákladní automobil s osobním vozem. Prozatím jedna nezletilá zraněná osoba. Zásah hasičů se obešel bez vyproštění,“ informuje o nehodě Petr Poncar, mluvčí hasičů. "Záchranná služba z místa transportovala nezletilou osobu s lehkým zraněním do nemocnice v Klatovech," doplnila mluvčí záchranné služby.

Hasiči zasahovali i u dopravní nehody na Klatovsku. „V 13:24 hlášena dopravní nehoda jednoho osobního vozu se zraněním jedné osoby na komunikaci Svéradice - Velký Bor. Vozidlo blokuje jeden jízdní pruh,“ uvedl k incidentu Petr Poncar. "Záchranná služba transportovala muže ročník 2003 s lehkým zraněním do nemocnice ve Strakonicích," doplnila mluvčí záchranné služby Andrea Divišová.

Po poledni hasiči vyjeli i k požáru kamionu na dálnici D5. “V 12:30 na D5 na 82,5. kilometri směr Rozvadov došlo k požáru v motorové části kamionu. Uhašeno přenosným hasicím přístrojem před naším příjezdem,“ dodal Poncar.

O dopravní nehodě tří kamionů jsme informovali zde.

 

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24