QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Silvestra láká plzeňská zoo na sváteční program, na Nový rok na slevu

28.12.2018 13:54

Zoologická zahrada v Plzni nabídne speciální program také na Silvestra. Vítat se navíc bude symbolicky poslední návštěvník zoo. Ten uzavře letošní rekordní návštěvnost.

_IGP7337

Ve znamení svátečního programu bude v Zoologické a botanické zahradě města Plzně i poslední den roku. Začne v 10 hodin a kolem 13. hodiny ho ukončí slavnostní přivítání symbolicky posledního návštěvníka roku 2018.

Dopolední program nabídne hlavně rodinám s dětmi silvestrovskou soutěžní stezku o ceny. "Ta je současně dovede ke kádi se ´zlatými´ rybkami v Tropickém pavilonu. Úspěšné vylovení některé z nich holýma rakama znamená získání dalších dárků. Uvítání a obdarování symbolicky posledního letošního návštěvníka zahrady u hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi představiteli města bude spojeno s malou divadelní scénkou předání vlády starého roku novému," láká František Hykeš ze zoo.

Letošní návštěvnost je největší v historii zahrady a nejvíce se přiblíží k půl milionu lidí. Do plzeňské zoologické zahrady se rozhodně vyplatí zavítat také 1. ledna. Vstupenka s tímto datem je totiž slevovým bonusem umožňujícím další jednu návštěvu zahrady se slevou.

"Až do Tří králů je po setmění zoologická a botanická zahrada slavnostně osvětlená a statek Lüftnerka zdobí vyřezávaný betlém od plzeňského výtvarníka Petra Nováka. Zajímavou novinkou je zvíře obdařené několika vzácnými vlastnostmi rypoš lysý s mláďaty . K vidění je ve spojovací chodbě mezi pavilonem žiraf a nosorožců," dodává František Hykeš.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24