Na slunečné babí léto to zatím nevypadá! Do regionu míří ochlazení i déšť

05.09.2019 7:02

Příští dny nepřinesou zrovna příjemné počasí. Podle nových výhledů se bude postupně ochlazovat a dorazí i déšť, který by mohl být po víkendu i vydatnější. Čtěte novou týdenní předpověď!

FOTO_QAP_CZ (5)

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno, od severozápadu se ale postupně zatáhne a místy se vyskytne občasný déšť něbo přeháňky. teploty se budou odpoledne pohybovat kolem 20 stupňů.

V pátek nás čeká oblačno až polojasno, ojediněle se opět objeví přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, nejvyšší denní budou mezi 16 až 20.

Sobota bude ve znamení oblačné až zatažené oblohy a také přeháněk nebo deště. V noci naměříme 12 až 8 stupňů, přes den 15 až 19.

Deštivá pak bude i neděle. Čeká nás oblačno a postupně na většině území regionu občasný déšť nebo přeháňky. Noční teploty klesnou mezi 11 až 7 stupňů, denní se budou pohybovat jen kolem 14.

Na deštníky bychom neměli zapomenout ani v pondělí. Bude většinou zataženo s deštěm, místy i trvalejším a vydatným. V noci spadnou teploty mezi 12 až 8 stupňů, přes den vystoupí mezi 15 až 19, při trvalejším dešti naměříme ale jen kolem 13 stupňů.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zpočátku velká oblačnost, na většině území občasný déšť nebo přeháňky, postupně oblačno až polojasno a srážky jen ojediněle. Nejnižší noční teploty 12 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 13 až 18 °C, postupně 18 až 23 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24