QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na sobotním utkání s kapacitou 1000 osob Viktorka upřednostní pernamentkáře

26.11.2021 13:40

Viktoria Plzeň reaguje na čtvrteční vládní nařízení, podle kterého může na hromadné akce pouze 1000 návštěvníků. Klub se rozhodl nabídnout vstup přednostně permanentkářům.

97662-635622948390051290-970x545-vcenterhcenter

„Zvažovali jsme několik variant, a nakonec se rozhodli volná místa nabídnout permanentkářům stejně jako tomu bylo při omezeních během minulé sezony,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na klasickou či pernamentní vstupenku se na sobotní utkání FCVP - Bohemians 1905 nedostanete. Ani jedna není na tento zápas platná. Máte-li však doma permanentku, můžete si jí v pátek 26. listopadu od 13 hodin na pokladnách či online vyměnit za speciální novou vstupenku, která vám zajistí vstup do Doosan Areny.

Pořídit si speciální vstupenku oproti permanentní, na stejné místo, lze v pátek 26. listopadu od 13 hodin na pokladnách za severní věží Doosan Areny či online na permanentka.com, kam je nutné se přihlásit. Oba systémy distribuce se zastaví ve chvíli, kdy dojde k vyčerpání maximální povolené kapacity. S touto speciální vstupenkou budete mít zajištěný vstup na zítřejší utkání. Stále však zůstává platné prokázání bezinfekčnosti u vstupu

Fanoušci, kteří si zakoupili vstupenky ve volném prodeji, dostanou své peníze nazpět. Možnost vrácení bude do středy 8. prosince. Důležité je, že vrácení musí proběhnout na místě, kde byla vstupenka zakoupena.

Pokud se však rozhodnete vrácení nepožadovat, bude tato částka využita na vánoční charitativní akci, kterou klub chystá během adventu. „Opět budeme pořádat již tradiční sbírky dárků a za tyto peníze bychom jménem fanoušků nakoupili další dárky,“ říká Hanzlík.

Ani fanoušci, kteří darovali krev, se se svojí vstupenkou na fotbal nedostanou. „Moc si vážíme, že jste se rozhodli podpořit dobrou věc! Vaše vstupenky si tedy nyní dobře uschovejte," vzkazuje Viktorka a dodává „FC Viktoria Plzeň žádá fanoušky o pochopení vzniklé situace, která nás velmi mrzí, nicméně respektujeme aktuální stav. Ochrana zdraví nejen fanoušků, ale všech občanů je pro nás naprostou prioritou. Pokud se nedostanete mezi 1000 fanoušků přímo na stadionu, držte nám pěsti alespoň z domova, budeme chtít vyhrát i pro vás a udělat vám radost!

 

foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24