QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na soustředění panuje skvělá nálada. Viktorku čeká přátelský zápas - FOTKY

07.08.2020 13:00

Viktoriáni se na nadcházející sezonu připravují v nádherném prostředí v rakouském Walchsee. V pátek 7. srpna je čeká první měření sil, soupeřem bude SCR Altach.

5
51234678910111213141516

Co si pro své svěřence připravil během prvního dne soustředění kouč Adrian Guľa? "Klasický předzápasový trénink s udržením intenzity, ale trochu nižší objem, protože za sebou máme pětihodinovou cestu a trénink v Plzni. Odpoledne nás čeká nácvik standardních situací. Klukům to zatím vyhovuje, plocha je dobrá, počasí také, takže to plní účel a věřím, že to bude vidět i v zápasech,“ prozradil trenér.

Hned první přátelský zápasy je na programu dnes od 17:00 proti SCR Altach. Hrát se bude za zavřenými dveřmi. "Na utkání se všichni těšíme,“ vyhlíží zápas kapitán týmu Jakub Brabec, který ve čtvrtek 6. srpna oslavil 28. narozeniny. Původně se měly hrát dva zápasy, nicméně ten první  proti Swarovski Tirol soupeř zrušil.

"Chceme, aby kluci měli i zápasovou zátěž,“ potvrzuje trenér Guľa. "Je důležité, aby pracovali i na fyzické stránce zápasové zátěže. Zápas vám dá z tohoto pohledu nejvíce. Těšíme se na to. Chceme být v zápase silní,“ říká s tím, že je rovněž spokojen s podmínkami, které tým ve Walchsee má: "Přesně se to ztotožňuje s ambicemi klubu – nádherné podmínky, abychom mohli odvádět maximum práce.“

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24