QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Tachovsko za kulturou i zábavou. Přinášíme přehled akcí...

09.10.2019 7:36

Muzika, výstavy, tanec, tvoření i moštování a opékání buřtů... Jaké se chystají na nadcházející dny akce v okolí Tachova? Přiínášíme přehled, kam můžete na Tachovsku vyrazit. 

Tachov vylet k rozhledně Vysoká (2)

Obrazy Z Pavlovického ateliéru  v Černošíně
Černošín - Obrazy od tří malířek, které se pravidelně scházejí v tak zvaném Pavlovickém ateliéru, můžete vidět v černošínském muzeu. Svá díla vystavují  Jarmila Krynická,  Lenka Vokrojová a Věra Matoušková. Výstava je otevřena denně od 10 do 16 hodin a potrvá až do konce října.

Do Kladrub přijede Stavařinka
Kladruby - Taneční odpoledne pro seniory se bude konat 11. října od 16 hodin v kladrubském kulturním domě. Hrát bude Taneční orchestr Antonína Duba Stavařinka.

Chovatelé budou vystavovat v Bezdružicích
Bezdružice - Chovatelská výstava se bude v sobotu 12. října od 8 hodin konat v hale chovatelů v Bezdružicích. Na výstavě uvidíte králíky, holuby i drůbež. Akce skončí v 15 hodin. Vstupenky budou slosovatelné, výherci mají možnost získat zajímavé věcné ceny i občerstvení.

 

Kabát revival v Besedě
Stříbro - Fanoušci písniček od skupiny Kabát si můžou přijít poslechnout Kabát revival West, který přijede zahrát do stříbrské Besedy 12. října od 21 hodin.

 

Luboš Andršt blues band v Konstantinových Lázních
Konstantinovy Lázně - Luboš Andršt blues band zahraje 12. října od 21 hodin v klubu MC Panteon. Vstupné je 170 korun.

Otavanka - taneční odpoledne
Stříbro - Do stříbrského kulturního domu přijede kapela Otavanka. Taneční odpoledne se koná 13. října od 15 hodin.

Nedělní čaje v Plané
Planá - V neděli 13. října od 14.30 hodin se bude v Plané konat taneční odpoledne s hudbou. Akce je plánována do prostoru KINANEKINA a je určena všem zájemcům. Vstupné činí 50 korun. K Tanci a poslechu hraje Lázeňské trio.

Maroko - cestopisná přednáška
Stříbro - Přednáška o Maroku se bude konat v kině Slavia ve Stříbře 15. října od 19 hodin. Vyprávět o svém cestování přijdou Lenka a Václav Špillerovi.

Den stromů v Kladrubech
Kladruby - V sobotu 19. října oslaví v Kladrubech Den stromů. Sraz je ve 13 hodin u školy, odkud se účastníci vypraví k rybníčkům u dálnice. Zpáteční cesta bude zakončena v Sulanově statku, kde bbude pro všechny připraveno různé tvoření, výroba hmyzího domečku, moštování, výroba z podzimního listí a také opékání buřtů.



 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24