QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Finalistka Miss Plzeň Veronika Elhotová je prý exhibicionistka a věří v UFO

01.04.2010 11:00

Veronika Elhotová z Plzně je finalistkou soutěže Miss Plzeň 2010, která se koná v sobotu 3. dubna. Redaktorka QAPu si s Veronikou povídala nejen o soutěži, ale i o její zálibě v UFO.

IMG_2497

Se soutěžemi krásy se roztrhl pytel. Mladé dívky lačnící po úspěchu a práci modelky si mohou vybrat. Svoji Miss bude mít i Plzeň.  Ta bude zvolena v plzeňském Parkhotelu v sobotu 3. dubna. Mezi finalistky se probojovala i devatenáctiletá Plzeňačka Veronika Elhotová. Jak prozradila QAPu neúspěch by ji mrzel, ale bere to sportovně. Chce získat zkušenosti a možná i nějakou zajímavou příležitost. V průběhu rozhovoru došlo i na fotografování Veroniky tetování (kde ho má, Vám prozradí fotky). První ´kerku´si nechala udělat v 16ti, v 18 k ní ještě přidala další motivy. "Jsem exhibicionistka, ale večery trávím v klidu s přítelem," říká o sobě černovláska z Plzně. Sympatická Veronika nám na sebe prozradila několik zajímavosti a rozpovídala se i o svém netradičním koníčku UFO.

Co vede mladou holku k účasti na soutěži typu Miss Plzeň. Proč jste se rozhodla zúčastnit?

"Přihlásila jsem se ze zvědavosti. Úplnou náhodou jsem to objevila na internetu. Chci získat nějaké zkušenosti. Je to moje první soutěž tohoto typu. Pokud bych uspěla, tak to beru jako dobrý skok do event. další práce, zúročit zkušenosti, které načerpám."

Vy už teď máte zkušenosti s prací modelky? Co děláte v současné době?

"Malé ano. Chodím přehlídky pro Salon Viktoria, to jsou svatební šaty. Ale hrozně moc mě to baví. Mě totiž baví se předvádět před lidmi. Je to takový můj sen být modelkou. Ještě jsem chtěla dělat herectví, ale to mi rodiče rozmluvili, že bych neměla žádné pořádné vzdělání. Šla jsem tedy na Zdravotnické lyceum, to je taková příprava na medicínu. Po 4 letech studia jsem ale zjistila, že to není úplně to, co bych chtěla dělat. Teď pracuji jako asistentka a chystám se na filosofickou fakultu."

Čím chcete zaujmout porotu na Miss Plzeň? Pociťujete někdy trému?

Chci zaujmout svou osobností. To není soutěž jen o kráse, ale i to tom, co je ve Vás. Nějaká tréma samozřejmě je vždycky a čím jsem starší, tím zjišťuji, že větší. Ale mě hodně povzbudí diváci, zvláště když budou bezprostřední. Navíc mě nedělá problém mluvit před lidmi. Mluvení je asi moje silná stránka, nedělá mi to problém. Mám nějaké zkušenosti už z recitace a ze zpěvu před lidmi.

Zpěv a recitace, vaše koníčky?

Ano, dělám recitaci a zpěv od základky. Hrála jsem párkrát i v divadle Pluto

A co Vás ještě baví?

UFO je mým velkým koníčkem.

UFO? Vás to jen baví nebo i věříte? Jak jste se k takové ne zrovna všední věci dostala?

Věřím, že nejsme ve vesmíru sami. Chtěla jsem o tom vědět víc, tak jsem začala číst knížky. A začalo mě to bavit, tak jsem četla další a další knížky.

Takže když se ve zprávách objeví, že u Přeštic se objevily kruhy v obilí, vy věříte, že tam přistál někdo z jiné planety?

Když to bude podložené, bude na to existovat nějaká odborná analýza, tak tomu budu věřit. Existují lidé, kteří vám řeknou, že to je udělané uměle.

Nekoukají se na Vás lidé divně, když jim řeknete, že věříte v UFO. Nebo to tajíte? Pokud ano, tak po tomto rozhovoru v QAPu už to neutajíte.

Já se tím netajím, nestydím se za to. Lidé se na mě samozřejmě koukají divně. Vždycky když děláte něco neobvyklého, tak se na vás ostatní koukají divně. Lidé si nejdřív myslí, že jsem blázen, ale pak zjistí, že možná na tom něco je. Mám argumenty a dokážu jim to vysvětlit. Pak lidé koukají a přiznají, že na tom možná něco ne. Ne samozřejmě všichni. Každý má svůj názor. Zarytého realistu samozřejmě nepřesvědčíte. Já si vybírám knížky o UFO, kde jsou psychologické analýzy a výpovědi skutečných lidí.

Pojďme k soutěži Miss Plzeň, které se zúčastníte v sobotu 3. dubna. Znala jste před soutěží některou z finalistek? A co rivalita, funguje i na této relativně ´malé´Miss?

Plzeň je malá a já jsme zjistila, že některé holky znám. Rivalita je samozřejmě jako v každé soutěži. Rozdělí se to na skupinky, někdo Vám sedí, někdo ne. Nic zákeřného, ale určitá rivalita musí být, bez toho to nejde. Je to prostě boj. 

Jste připravena také na neúspěch?

Jsem, když neuspěju, bude mě to samozřejmě mrzet. Ale hlavu si z toho dělat nebudu.

A co když naopak uspějete, zkusíte třeba za rok nějakou soutěž Miss na národní úrovni?

Určitě, kdybych uspěla, šla bych do té větší Miss.

Tak držíme Veronice palce!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24