QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Tachovsku způsobila ráno lesní zvěř hned dvě dopravní nehody

23.11.2021 18:21

Lesní zvěř způsobila v úterý 23. listopadu ráno na Tachovsku dvě dopravní nehody. V jednom případě auto havarovalo do silničního příkopu, ve druhém případě došlo k zadnímu nárazu auta.

ViewImage.aspx

Tachovští dopravní policisté v průběhu hodiny přijali v úterý 23. listopadu ráno oznámení o dvou nehodách.

Jedna se stala kolem půl šesté ráno na silnici mezi obcemi Planá a Černošín. Ve směru od Plané jel s osobním vozidlem dvaadvacetiletý řidič, který nedodržel dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za vpředu jedoucím vozidlem.

„Řidička vozidla před ním snížila prudce rychlost z důvodu zvěře na silnici. Mladý řidič do auta před sebou narazil. Při střetu došlo ke zranění řidičky, která byla z místa převezena záchrannou službou do nemocnice na další vyšetření. Celkovou vzniklou škodu na vozidlech odhadli na 50 tisíc korun," informovala policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Druhá nehoda se stala kolem půl sedmé ráno na silnici I/21, po které jela ve směru od Plané na Novou Hospodu osmadvacetiletá řidička.

„Žena se dle svého tvrzení vyhýbala lesní zvěři, při tom však vozidlo uvedla do smyku, vyjela vlevo, kde havarovala v silničním příkopu. Žena při havárii utrpěla zranění, a tak byla záchrannou službou z místa převezena do nemocnice na ošetření. Vzniklou škodu na vozidle odhadli policisté na 70 000 korun.“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Oběma nehodami se policisté i nadále zabývají.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24