QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na zámku u Plzně se budete bát! Objeví se Strašidlo Cantervillské

18.07.2019 21:14

V sobotu ovládne zámek Kozel nadpřirozeno. Po roce se sem vrátí Strašidlo Cantervillské! Na nádvoří zámku proběhne divadelní představení známého příběhu.

Strasidlo Kozel 2

Stejně jako v loňském roce i letos zve zámek Kozel na divadelní představení Strašidlo Cantervillské, které se odehraje 20. července od 21 hodin.

Úspěšná divadelní tour z minulého léta se vrací na české i moravské zámky. Veselý a do jisté míry i napínavý příběh Oscara Wilda, Strašidlo Cantervillské, oživí režisér Jaroslav Kříž. "Hodnotné obsazení rolí je na programu i v této velmi atraktivní letní divadelní tour pod širým nebem," slibují organizátoři ze zámku Kozel. 

V hlavních rolích vystoupí Martin Zounar jako Hiram B. Otis, americký velvyslanec, kupující zámek lorda Cantervilla, vzhlednou nemovitost zatíženou varováním o nadpřirozených jevech…. Bára Štěpánová v roli paní domu Ms. Umneyové, která z pozice svého postavení na zámku, všechno ví a všechno zná. Martin Pošta se převtělí do postavy sira Simona de Cantervill, strašidla, které jen těžko hledá klid a pohodu pro výkon svých povinností.

Dále se představí Hanka Sršňová v roli Lukrecie Otisové (Tappanové), manželky pana Otise, Dorota Paulik v roli Virginie E. Otisové, starší dcery Otisových, Lukáš Toman Paclt jako vévoda James Bilton z Lockahmu. Maťa Toman a Rozárka Tomanová zahrají úlohu dětí Otisových. Služebnictvo je zastoupeno zajímavým doplněním trojice komtes, které tvoří vokální, hudebními cenami ozdobená, skupina Přelet M. S.

Více informací je na stránkách www.strasidlonazamku.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24