QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nadčasové, designové a praktické - to jsou nejen kuchyňské desky od KV STONE

15.09.2020 12:30

Chcete mít doma designovou, ale zároveň kvalitní kuchyňskou desku? Tak to jste tu na správné adrese. Společnost KV STONE se zabývá nejen zpracováním kamene, ale také i jeho samotnou montáží.

3659E8F4-1123-4457-B126-5F83F216835F
3659E8F4-1123-4457-B126-5F83F216835FIMG_0756 (kopie)koupelna1 (kopie)kuchyne2 (kopie)schody7 (kopie)KV Stone 2K18 vector-page-002Kuchyně

Společnost KV Stone se zabývá zpracováním kamene, konkrétně realizují kuchyňské desky, obklady, dlažby, barové pulty, schody, parapety, krby, umyvadlové desky a jiné. To vše na míru a dle přání klientů.

Pokud si nevíte rady, jaký typ kamene zvolit, nezoufejte. Profesionálové z firmy KV Stone vám pomohou s výběrem toho vhodného materiálu a vše na místě pečlivě změří. Pokud je zakázka včas připravena a je naskladněn materiál, tak termín montáže probíhá většinou do 14 dnů od finálního zaměření.   

“Výrobu i montáž provádí naši zkušení zaměstnanci a osvědčení parneři,” říká zakladatel společnosti Petr Haberzettl a dodává, že jedna z předností firmy je také snaha vždy uspokojit zákazníka.

S jakými materiály firma KV Stone pracuje?

přírodních materiálů je to především mramor a žula, ale i jiné druhy kamene. Kouzlo mramoru spočívá v tom, že do každé místnosti dokáže vnést nádech luxusu. Žula vyniká svou tvrdostí, dlouhou životností a také velkou barevnou rozmanitostí. Hodí se především na kuchyňské desky, nebo barové pulty.

Mezi umělé kameny, se kterými specialisté z KV Stone pracuje patří TechnistoneSilestone a Quarella. Ptáte se jaké jsou výhody umělých kamenů? Svými technickými vlastnostmi předčí i přírodní kameny, vynikají především svou nenasákavostí a odolností proti mechanickému i chemickému poškození. Snadno se udržují a tímto se stávají ideálním materiálem pro výrobu kuchyňských pracovních desek. Zároveň je zde i široká nabídka barev a strukturálních povrchů, které mohou být výborným doplňkem v moderních interiérech.   

Odborníci z KV Stone při práci využívají také keramické desky. Charakterizují se především výjimečnými technickými vlastnostmi, které dovolují vyrábět desky velkoformátové a desky v tenčích tloušťkách než u kamene. Tento materiál v budoucnosti nalezne široké využití ať už jako elegantní pracovní deska do kuchyně, nebo originální obklad v jakémkoliv prostoru.

Zajímá vás zpracování kamene?

Zpracování kamenných prvků probíhá v moderně vybavené výrobní hale v Otovicích u Karlových Varů. Odtud hotové výrobky putují na místo montáže. O opracování výrobků se starají automatické CNC stroje, které dle zadaných výkresů pracují s vysokou přesností na milimetry. Při výrobě společnost KV Stone myslí na ochranu životního prostředí, proto je veškerá chladící voda ze strojů recyklována a znovu používána.

Pokud chcete mít exkluzivní a jedinečné kuchyňské desky, kontaktujte společnost KV STONE.

Pro Plzeňský kraj zajišťuje obchodní a technický servis náš zaměstnanec:

David Andr

Tel. : 773 775 696

e-mail : praha@kvstone.cz

Sídlo společnosti:

KV Stone s.r.o., Hroznětínská 182, 362 32 Otovice u K. Varů 

IČ: 26331772, DIČ:CZ26331772 

e-mail:  kamen@kvstone.cz  •  info@kvstone.cz

KV Stone 2K18 vector-page-002

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24