Nadešel čas na změnu, HC Škoda Plzeň mění trenéry!

29.03.2021 14:38

HC Škoda Plzeň neprodloužil smlouvu s hlavním trenérem Ladislavem Čihákem a s jeho asistentem Jiřím Hanzlíkem, ti tak nebudou v příští sezóně působit na lavičce A týmu.

16102112

Sportovní manažer HC Škoda Plzeň Tomáš Vlasák společně s Martinem Strakou už cítili, že nadešel čas na změnu.

Jednání s jejich nástupci aktuálně probíhají a HC Škoda Plzeň oznámí složení trenérského štábu pro nadcházející ročník až po jejich skončení. „Oběma trenérům děkuji za odvedenou práci u našeho A týmu. Zanechali za sebou velký kus práce, podíleli se na zisku tří bronzových medailí a do dospělého hokeje zapracovali řadu mladých kluků,“ uvedl Tomáš Vlasák, sportovní manažer HC Škoda Plzeň.

Jaká byla cesta trenérů? "Ladislav Čihák přišel do Plzně před sezónou 2012/13 na pozici kouče mladšího dorostu. U modrobílé mládeže působil do listopadu 2014, kdy nastoupil v pozici asistenta trenéra na lavičku A týmu. Od sezóny 2018/19 vedl seniorský tým jakožto hlavní trenér. Jiří Hanzlík po skončení aktivní kariéry od sezóny 2014/2015 působil u mládeže HC Škoda Plzeň a následně se přesunul na pozici asistenta trenéra dospělého A týmu," uvedl klub.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24