QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

NALEZEN! Policisté pátrají po muži, který utekl z léčebny v Dobřanech

13.09.2020 17:29     14.09.2020 10:50

Policisté mají v hledáčku muže, který utekl z psychiatrické léčebny v Dobřanech. U muže se často projevuje agresivní chování. Naposledy byl viděn v černé bundě a modrých teplácích. 

ed
wded

V neděli 13. září odpoledne utekl muž z psychiatrické léčebny v Dobřanech. Měl na sobě modré tepláky a černou bundu. Muž je střední postavy vysoké 189 cm. Poznáte ho podle černých vlasů spletených do copánku a po stranách má vyholenou hlavu. Jedná se o Sebastiana Žigu, občana Slovenské republiky. S ohledem na agresivní chování muže policisté apelují, aby se lidé nepokoušeli muže sami zadržet.

"Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," uvedla policejní tisková mluvčí Michaela Raindlová. 

SEBASTIAN ŽIGA

Datum narození 10.1.2001
Pátrání vyhlášeno 13.9.2020
Nebezpečný ANO
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Slovenská republika (SK)
Výška asi 189 cm
Zdánlivé stáří 18 až 25 let
Další údaje k popisu osoby se v databázi nevyskytují.

AKTUALIZACE:

Mluvčí Psychiatrické nemocnice v Dobřanech Libor Panoš informuje všechny občany. "Pro uklidnění veřejnosti mohu informovat, že nebezpečný muž, který včera 13.9.2020 utekl z PN v Dobřanech, je již zpět v nemocnici a občanům již nehrozí žádné nebezpečí."

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24