QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Namol opilý řidič s autem vymetal příkopy! V patách měl hlídku kriminálky - FOTKY

16.09.2019 12:53

Dost neslavně skončila "spanilá" jízda namol opilého řidiče na Domažlicku. S autem se neudržel na silnici a doslova vymetal příkopy. Celou jízdu přitom sledovala kriminálka!

1
123

Spanilou jízdu opilý 61letý řidič zahájil v obci Bělá nad Radbuzou, s autem zamířil na obec Čečín. Na silnici se ale s vozidlem sotva udržel.

"Při projíždění mírné levotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo pozemní komunikaci. V pravém silničním příkopu pokračoval v jízdě a pravou přední částí vozidla narazil do stromu. Pak se mu podařilo vyjet zpět na silnici a po krátké jízdě na silnici s vozidlem sjel vlevo opět mimo pozemní komunikaci do levého silničního příkopu, odkud se mu opět podařilo vyjet zpět na silnici. Pokračoval ve směru jízdy na obec Čečín a dále do obce Babice, kde na svém pozemku zastavil a vystoupil z vozu," popisuje jízdu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Ve chvíli, kdy si řidič nejspíš oddychl a vystoupil z auta, čekalo ho pořádné překvapení. "Po vystoupení z vozidla byl hlídkou domažlické kriminální policie, která jej po celou dobu jízdy z obce Bělá nad Radbuzou do obce Babice sledovala, vyzván k prokázání totožnosti. Následně se podrobil dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem 2,00 promile alkoholu v krvi," pokračuje policejní mluvčí.

Řidič se zároveň podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve. Při dopravní nehodě navíc utrpěl zranění. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24