QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Náplavka u Radbuzy nabídne filmové večery zdarma

27.07.2020 12:15

Samotáři, Poslední aristokratka, Rocketman a Po strništi bos, to jsou některé z filmů, které můžeme vidět na plzeňské náplavce.

1

V loňském roce zrekonstruovaná náplavka u řeky Radbuzy nabídne divákům od 1. srpna do 12. září filmové večery. Promítat se budou divácky oblíbené české a zahraniční snímky, cílené nejen na filmové fanoušky, ale i širokou veřejnost. Filmové večery se uskuteční až na jednu výjimku každou sobotu, a to zdarma a za každého počasí, vždy od 21 hodin.

"Již první projekce se dá nazvat kultovní. Nabídneme obnovenou premiéru snímku Samotáři po 20 letech. Do filmového seznamu jsme dále zařadili snímky Rocketman, Poslední aristokratka, La La Land, Joker, Tajemná řeka a Po strništi bos. Pouze v sobotu 8. srpna se na místě odehraje Pilsen Busking Fest, proto se v tomto případě projekce posune až na neděli 9. srpna,” uvedla organizátorka akce Radka Šámalová.

I když se začne promítat až od 21 hodin, budou si moci návštěvníci už od 19 hodin na místě koupit speciální drinky míchané s bio sirupy, kávu a drobné občerstvení.

Program filmových večerů:

1. srpna Samotáři | obnovená premiéra po 20 letech
9. srpna Rocketman
15. srpna Poslední aristokratka
22. srpna La La Land
29. srpna Joker
5. září Tajemná řeka
12. září Po strništi bos

ZDROJ: plzen.eu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24