QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Narkomanka se usídlila ve vraku u autobusáku i s pořádnou zásobou - FOTO

15.07.2019 12:37

Hlídka strážníků odhalila na náměstí Emila Škody nedaleko autobusového nádraží vrak auta a v něm narkomanku. Kolem sebe měla dost "slušnou" zásobu připravených stříkaček!

305076_1

Při kontrole okolí autobusového nádraží v Plzni objevili strážníci stanice Územně strážní služby vrak vozidla na náměstí Emila Škody. Uvnitř pak narazili na mladou narkomanku, která si právě chtěla aplikovat drogu.

"Žena vedle sebe na sedadle měla povalující se natažené injekční stříkačky s neznámou látkou. K záležitosti jim 24letá cizinka uvedla, že návykovou látku v injekčních stříkačkách si chtěla sama aplikovat a má ji jen pouze pro svoji potřebu. Strážníci ji injekční stříkačky s neznámou látkou odejmuli. Dále se věcí bude zabývat správní orgán," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Za poslední dny to přitom není poprvé, co strážníci zasahovali právě v okolí autobusového nádraží. Řešti museli také případ dvojice, která přespávala v cizím autě. Zaparkované bylo na parkovišti na náměstí Emila Škody. Více k případu se dočtete zde.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24