Návštěvníky fakultní nemocnice čeká další omezení vjezdu

08.06.2018 20:25

V příštím týdnu odstartuje výstavba třípruhových vjezdů do nemocničního areálu na Lochotíně. Stavební práce zkomplikují průjezd vrátnicí.

Vjezd FN_FN Plzeň

Rekonstrukce vjezdů do areálu fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně vstupuje do další etapy. V pondělí 11. června začne v prostoru horní vrátnice v Aleji Svobody výstavba třípruhových vjezdů. S dokončením této části rekonstrukce se počítá 31. srpna letošního roku.

Motoristé by měli počítat při vjezdu do areálu nemocnice s mírným zdržením. "Z hlediska rychlosti odbavení bude výhodnější použít dolní vrátnici v ulici Na Roudné, kde je dopravní zátěž díky nově zřízeným třem pruhům více rozmělněna,“ uvádí mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

 "O drobných omezeních, která je nutno pro zdárný průběh výstavby respektovat, budou motoristé informováni mobilním dopravním značením. Při postupné rekonstrukci jednotlivých směrů bude návštěvníkům nabídnut průjezd náhradní, který se bude nacházet v těsné blízkosti opravovaného vjezdu,“ dodává mluvčí.

Způsob odbavení motoristů mířících do areálu zůstane stejný. Zaměstnanci se prokáží parkovací kartou a návštěvníci uhradí 10 korun za každou započatou hodinu parkování.

Úpravami prochází i vjezd do areálu nemocnice na Borech. Více jsme psali zde

FOTO: FN Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24