Nechávat věci v autě se nevyplácí, žena tak přišla o nakoupené dárky

03.12.2020 13:45

Žena zaparkovala své auto v Sedláčkově ulici, řádně ho zabezpečila a odešla. Při příchodu zjistila, že ji chybí nakoupené dárky, které měla uložené v zavazadlovém prostoru.

ilustrační foto_QAP foto (3)

Policisté přijali oznámení o krádeži dárků ve středu 2. prosince. Dárky byly odcizeny ze zaparkovaného vozidla tovární značky MINI ONE. K tomuto jednání mělo dojít v době od 1. do 2. prosince od 16:45 do 06:00 hodin v Plzni v Sedláčkově ulici.

Pachatel se do auta vloupal bez užití násilí. "Zatím neznámý pachatel si vyhlédl jedno ze zaparkovaných osobních vozidel, které zde zaparkovala poškozená. Dle jejích slov bylo vozidlo řádně zabezpečeno a uzamčeno než od vozidla odešla. Nezjištěným způsobem a bez užití násilí do vozidla pachatel vnikl a z jeho zavazadlového prostoru odcizil uložený dárkový koš s jídlem a dárkovou tašku s obsahem, vše v hodnotě za více jak tři tisíce korun," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté se případem dále zabývají a po pachateli pátrají. "Obracíme se na případné svědky s žádostí o pomoc, kteří v dané době procházeli Sedláčkovou ulicí a všimli si podezřelého pohybu osob či osoby u zaparkovaného vozidla, aby se osobně přihlásili na samotné obvodní oddělení nebo zavolali na linku 158 a pomohli s řádným objasněním případu," prosí veřejnost o součinnost Veronika Hokrová.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24