QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nedělní nehody: Čelní střety za obcí Lužany a u Nýrska

18.02.2018 10:14     18.02.2018 12:20

Na hlavním tahu z Plzně na Klatovy se stala v neděli dopoledne další nehoda, jde o čelní střet dvou vozidel. K dalšímu čelnímu střetu dvou vozidel vyjížděly složky IZS dopoledne k Nýrsku.
 

Nehodu na hlavním tahu I/27 u Lužan naštěstí odnesly jen plechy. "Nehodu jsme měli hlášenou v 9:23. Jde o čelní střet dvou vozidel zhruba 200 metrů za obcí Lužany ve směru na Klatovy. Nehoda je bez zranění," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová s tím, že místo je průjezdné jedním jízdním pruhem.

Na stejné silnici u obce Borovy došlo v sobotu k velmi vážné nehodě. Šlo o střet celkem 3 aut, následky této nehody byly ale bohužel vážnější, zranilo se celkem 6 lidí, z toho 3 děti. Silnice byla zcela uzavřena a zasahovat musel i vrtulník. Psali jsme zde.

K dalšímu střetu vyjížděly složky IZS na Klatovsko. U Nýrska se střetla čelně dvě auta. "Muž 41 let byl po ošetření předán do péče lékařů na chirurgickou ambulanci. Klatovské nemocnice. Zranění nejsou ohrožující na životě," uvedl ke zranění mluvčí záchranky Martin Brejcha.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24