QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda motorkáře v Kyšicích a náraz auta do sloupu u Trnové - FOTKY

06.11.2020 16:20     06.11.2020 17:19

Záchranné složky mají v pátek odpoledne opět plno práce s nehodami. "V současné chvíli šetří dopravní policisté v Plzeňském kraji větší množství dopravních nehod," potvrzuje mluvčí policie Michaela Raindlová.

nehoda motorka kysice foto HZSPK nehoda motorka kysice foto HZSPK
nehoda motorka kysice foto HZSPKnehoda motorka kysice foto HZSPK_1nehoda trnová foto HZSPK_1nehoda trnová foto HZSPKnehoda trnová foto HZSPK_2

Motorkář boural v Kyšicích na Plzeňsku, osobní auto narazilo do sloupu elektrického vedení u Trnové. Další nehody jsou v šetření! Policie apeluje na řidiče, aby jezdili opatrně!

Nehoda se stala na silnici č.1806 u Trnové krátce po půl třetí odpoledne. Náraz vozidla do sloupu elektrického vedení si vyžádal jednu zraněnou sobotu, řidičku osobního vozidla. "Zdravotnická záchranná služba z místa nehody transportuje ženu ročník narození 1965 s lehkým zraněním na urgentní příjem FN Plzeň," uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby.

nehoda trnová foto HZSPK_2

"Řidička vozidla značky Skoda jela od obce Trnová směrem do Horní Břízy a z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci a narazila do sloupu eektrického  vedení. Dechová zkouška nebyla vzhledem ke zranění provedena a byl nařízen odběr krve. Příšina nehody je v šetření," upřesnila mluvčí policie Michaela Raindlová.

V Kyšicích nedaleko Plzně havaroval odpoledne motorkář. Nehoda se stala na Horní návsi krátce před 14. hodinou. Motocykl se střetl s dodávkou. Také tato nehoda si vyžádala zásah záchranářů a hasičů. Záchranka dle Andrey Divišové z místa nehody transportovasla muže ročník narození 1963 s lehkým zraněním do plzeňské fakultní nemocnice.

Další nehody se aktuálně v pátek odpoledne odstraňují u Plzně, a to na výpadovce z Plzně (I/27) nedaleko Litic. Dále na křižovatce silnice 18019 a Nákupní ulice nedaleko OC Rokycanská. Tady se střetla dvě vozidla.

K vážné nehodě došlo odpoledne nahlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary. Silnice byla zcela uzavřena. Více jsme psali zde.

Na řidiče apeluje i policie.

"S ohledem na aktuálně zhoršující se klimatické podmínky a zvýšený počet dopravních nehod upozorňujeme všechny řidiče, aby při svých cestách dbali zvýšené opatrnosti a přizpůsobili jízdu povaze a stavu vozovky. Zároveň také svým jízdním schopnostem. Mlhy, snížená viditelnost, vlhké a namrzající vozovky, to vše může nepozorného řidiče překvapit a skončit tragickou dopravní nehodou.
V současné chvíli šetří dopravní policisté v Plzeňském kraji větší množství dopravních nehod, buďte proto trpěliví a vyčkejte na příjezd policistů,"
upozorňuje v pátek odpoledne tisková mluvčí policie Michaela Raindlová.

foto: HZSKP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24