QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda Na Chmelnicích zaměstnala složky IZS! Vyžádala si tři zraněné - FOTKY

15.07.2019 10:57

Ke střetu dvou osobních aut v ulici Na Chmelnicích v Plzni museli v pondělí dopoledne vyjíždět hasiči i záchranka. V péči záchranky skončily tři osoby.

1
132

K nehodě došlo na Vinicích v ulici Na Chmelnicích u odbočky do sídliště u nákupního centra. Střet dvou osobních aut si vyžádal tři zraněné. 

"Tři osoby byly předány zdravotnické záchranné službě. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření. Došlo k úniku chladící kapaliny z jednoho z vozidel," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

"Z místa jsme transportovali tři osoby, dvě ženy, ročník 1946 a 1951, a nezletilou osobu do FN Plzeň s lehkými až středně těžkými poraněními. Všechny účastnice dopravní nehody byl při vědomí a nebyl přímo ohroženy na životě," doplnila k zásahu Andrea Divišová z krajské záchranky.

Přesné příčiny nehody šetří policie. "Při odbočování vlevo nebyla dána přednost v jízdě. Alkohol u řidiček byl na místě vyloučen dechovou zkouškou. Celková hmotná škoda se vyšplhala na 130 tisíc korun," dodala k průběhu nehody mluvčí policie Veronika Hokrová.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24