Nehoda na hlavním tahu I/26! Spolujezdec v nemocnici zemřel - FOTKY

21.11.2018 8:39     21.11.2018 11:13

Tragickou dohru má noční nehoda na Domažlicku. Osobní auto vylétlo na hlavním tahu I/26 ze silnice a skončilo na střeše, spolujezdec z něj vypadl. Ve středu zraněním podlehl.

1
1243

Vážná nehoda se odstraňovala v noci na středu na Domažlicku na hlavním tahu I/26. Mezi Horšovským Týnem a obcí Březí havarovalo osobní auto. Na místě museli zasahovat jak policisté, tak záchranáři i hasiči.

"Pětadvacetiletý řidič osobního automobilu tovární značky Volkswagen Jetta jedoucí od Horšovského Týna na Březí na rovném úseku pozemní komunikace z dosud neznámé příčiny přejel do protisměru a dále za levou krajnici, kde v prostoru silničního příkopu se automobil několikrát převrátil přes střechu. Následně narazil do japonských topolů, kde zůstal na střeše," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič utrpěl lehké zranění. Fatální následky ovšem měla nehoda pro spolujezdce, který doslova vylétl z vozidla. "Došlo k těžkému zranění pětatřicetiletého spolujedoucího, který nebyl za jízdy řádně připoután bezpečnostním pásem, při dopravní nehodě vypadl z automobilu a zůstal pod ním zaklíněný. Muž byl rovněž převezen do Fakultní nemocnice Plzeň," doplnila policejní mluvčí. Muž bohužel ve středu ráno v nemocnici zemřel.

Přesné příčiny nehody stále šetří policie. Na místě nebylo ani možné provést dechovou zkoušku u řidiče, takže není jasné, zda byl střízlivý. Jasné to bude až z výsledků odběrů krve.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24