QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda na hlavním tahu u Stodu! V péči záchranky skončili čtyři zranění - FOTKY

11.07.2019 11:54

Střet dvou osobních aut na hlavním tahu mezi Stodem a Holýšovem skončil ve čtvrtek dopoledne zraněním hned čtyř osob. Zasahovat musely všechny záchranné složky.

2
2134

K nehodě došlo po desáté hodině ve čtvrtek dopoledne zhruba ve třetině cesty mezi Holýšovem a Stodem na hlavním tahu I/26. Nedaleko obce Střelice se střetla dvě osobní auta. Na místo musely vyjet všechny složky IZS.

"Zdravotnická záchranná služba si převzala do péče čytři zraněné osoby. Hasiči zajistili místo události, odpojili akumulátory a provedli likvidaci úniku provozních kapalin," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že na místě zasahovali hasiči ze Staňkova a Holýšova.

"Z místa nehody jsme transportovali tři lehce zraněné ženy a jednoho chlapce mladšího 15 let do Stodske nemocnice," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Doprava musela být na hlavním tahu řízená kyvdalově. Přesné příčiny nadále šetří policie. "Řidička vozidla Ford Focus jedoucí od Holýšova na Stod nedodržela dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za vozidlem tovární značky Škoda Superb a zezadu do něj narazila. Ona i její spolujedoucí utrpěli zranění, zraněna byla i řidička vozidle Superb a její spolujezdkyně," dodala k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že obě řidičky měly dechové zkoušky na alkohol negativní.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24