Nehoda na Klatovsku, auto skončilo mimo silnici pod mostem - FOTKY

11.11.2020 10:46     11.11.2020 11:18

Ve středu po půl desáté dopoledne došlo na silnici 22 u obce Bezděkov na Klatovsku k vážné nehodě. Auto sjelo mimo silnici a skončilo pod mostem. Na místě jsou záchranné složky.

NEHODA hzs pk BEZDEKOV
nehoda bezdekovNEHODA hzs pk BEZDEKOV 2NEHODA hzs pkNEHODA hzs pk BEZDEKOVnehoda bezdekov foto hasiči

Nehoda se stala na hlavním tahu z Klatov do Domažlic mezi obcemi Bezděkov a Koryta. Havarovalo tady jedno osobní auto.

"Automobil sjel mimo komunikaci vedle mostu přes Korytský potok. Jednu zraněnou osobu jsme vyndali z vozidla na nosítka a předali ZZS," uvedli k nehodě zasahující hasiči.

Muž naštěstí utrpěl jen lehká zranění. "ZZS z místa nehody transportovala muže 63 let při vědomí s lehčímí zraněnímí do Klatovské nemocnice k dalšímu ošetření," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Vyšetřování ukázalo, že řidič chtěl zabránit střetu vozidla s lesní zvěří. "Ve středu 11. listopadu jel řidič, ročník 1957, z obce u Klatov, s vozidlem značky Škoda Octavia po komunikaci I. třídy číslo 22, ve směru od Domažlic na Klatovy. U obce Koryta, před desátou hodinou dopoledne, vběhla do jízdní dráhy vozidla srna, řidič strhl řízení vlevo, vjel mimo komunikaci a vozidlo zůstalo u betonového mostu. Ke střetu se zvěří nedošlo," popsala nehodu mluvčí policie Dana Ladmanová.

foto: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24