QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda tří aut na rušné křižovatce! Řidič jel zřejmě na červenou – FOTKY

22.01.2020 8:32     22.01.2020 10:43

Tři osobní auta se srazila na křižovatce ulic Sukova, Klatovská a 17. lisopadu. Jedna osoba skončila v péči zdravotníků. Nehoda si vyžádala dopravní omezení.

4
4213111213

K nehodě tří aut došlo ve středu 22. ledna před osmou hodinou ráno na frekventované křižovatce ulic Sukova, Klatovská a 17. listopadu v Plzni na Borech.

"Křižovatka je neprůjezdná, v tuto chvíli nefungují semafory,“ uvedl krátce po osmé hodině ráno mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

Nehoda si vyžádala zranění, jednu osobu převzali do své péče zdravotníci. "Z místa dopravní nehody transportujeme muže ročník 1989 s lehkým zraněním do fakultní nemocnice v Plzni na Borech," sděluje mluvčí záchranky Mária Svobodová.

"Po dobu šetření dopravní nehody bude probíhat regulace provozu dopravními policisty. Policisté žádají řidiče,aby místem projížděli s největší opatrnosti nebo v případě potřeby využili náhradní objízdnou trasu," uvádí policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Vyšetřování ukázalo, že jeden z řidičů jel pravděpodobně na červenou. "Řidič ročník narození 1989, který řídil vozidlo značky Hyundai i30, vyjížděl z ulice Sukova a došlo ke střetu s vozidlem Fiat Punto, které řídil muž ročník 1946 a dále s vozidlem Hyundai i30, které řídil muž ročník 1957. Obě vozidla jela po Klatovské třídě směrem do centra. 31letý řidič jel s největší pravděpodobnosti na červenou. Jeho vozidlo bylo při střetu odraženo na středový ostrůvek a došlo k poškození světelné signalizace," popsala nehodu mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policie vyloučila alkohol u všech řidičů.

FOTO: HZS PK, Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24