Nehoda tří aut uzavřela silnici mezi Stodem a Chotěšovem - FOTKY

28.01.2021 16:43     28.01.2021 19:25

Všechny záchranné složky zasahovaly u hrozivě vypadající dopravní nehody mezi Chotěšovem a Stodem. Bohužel se srážka neobešla bez zranění.

nehoda mezi Stodem a Chotěšovem_HZSPK
nehoda mezi Stodem a Chotěšovem_HZSPKnehoda mezi Stodem a Chotěšovem_HZSPK2nehoda mezi Stodem a Chotěšovem_HZSPK3nehoda mezi Stodem a Chotěšovem_HZSPK1

Do nemocnice musely být odvezeny dvě děti mladší patnácti let. "Zzs z místa nehody transportuje dvě děti mladší 15 let s lehčím zraněním do Stodské nemocnice. Ostatní účastníci jsou bez zranění," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Úsek silnice mezi Chotěšovem a Stodem je uzavřen. "Na místě jsou policisté, probíha šetření nehody," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že později uvede více informací.

Na místě se tvořily kolony. "Řidič ročník 1978 jedoucí od Chotěšova na Stod při projíždějí pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze pozemní komunikace. Na mokré vozovce se vozidlo dostalo do smyku, přejelo do protisměru, kde narazilo do levého boku vozidla stejné značky, od toho se odrazilo a pravým bokem narazilo do dalšího osobního auta VW. Dechové zkoušky byly u všech řidičů negativní. Škoda 460 000 korun. Silnice je nyní už plně průjezdná," uvedla krátce před půl osmou hodinou večerní mluvčí policie Hana Kroftová.

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24