QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda u exitu D5 a u Staňkova! Záchranka transportovala několik osob - FOTKY

06.12.2019 11:25     06.12.2019 14:57

Ke kolizi nákladního a osobního vozu došlo dopoledne u exitu 107 dálnice D5. Na místě zasahovala záchranka. Další nehoda se stala odpoledne na Domažlicku, záchranka z místa převezla tři osoby do nemonice.

Nehoda Exit D5 Nehoda Exit D5
Nehoda Exit D5Nehoda Exit D5Nehoda Exit D5Nehoda u StaňkovaNehoda u StaňkovaNehoda u StaňkovaNehoda u StaňkovaNehoda u Staňkova

Během pátku 6. prosince musely složky IZS vyjíždět k několika nehodám. Před patnáctou hodinou hasiči hlásí výjezd už k osmé nehodě.

Záchranáři zasahovali dopolede u nehody nákladního a osobního auta poblíž exitu 107 dálnice D5 ve směru na Stříbro.

"Muže ve věku 24 let jsme transportovali se středně těžkým zraněním a při plném vědomí na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň,“ sděluje Andrea Divišová ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

"Hasiči provedli protipožární opatření a zajištění místa nehody,“ dodává mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Další nehoda se stala v pátek odpoledne před čtrnáctou hodinou na Domažlicku. "Před Staňkovem na rozdvojení ve směru od Ohučova (silnice I/26) došlo k dopravní nehodě dvou vozidel s únikem provozních kapalin. Jednu zraněnou osobu si převzala ZZS, druhé vozidlo ZZS pečuje o dvě nezletilé osoby v šoku. Hasiči provedli zajištení místa události, protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin," informoval mluvčí hasdičů Petr Poncar.

Podle záchranářů nikdo z účastníků není v ohrožení života. "Záchranná služba z místa nehody transportuje 2 osoby mladší 18 let a muže ročník narození 1946 do Domažlické nemocnice k observaci z důvodu mechanismu nehody. Nikdo není v ohrožení života," uvedla Mária Svobodová ze ZZSPK.

O nehodě autobusu v Rozvadově jsme vás informovali zde.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24