QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda u Kozolup, vrtulník transportuje muže v kritickém stavu

30.01.2019 14:48     30.01.2019 17:00

Vážná dopravní nehoda se stala ve středu kolem půl třetí odpoledne v Kozolupech, silnice je zcela uzavřena. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby.

foto QAP CZ

Silnice na komunikaci II/605 v obci Kozolupy je zcela uzavřena. Na místě jsou kromě záchranářů a policistů i hasiči z jednotek Nýřany a JSDH Město Touškov. "Komunikace je v místě uzavřena, policisté stanovili objízdné trasy," informovala policejní mluvčí Iveta Kořínková.

Na místo nehody letěl i vrtulník. "Vrtulník transportuje muže cca 55 let v kritickém stavu po resuscitaci na ER FNL. Ostatní účastníci nehody jsou nezraněni," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranky.

Aktualizace 17:00

Silnice je již průjezdná!

„Třicet minut po čtrnácté hodině jel devětašedesátiletý muž s vozidlem značky Mercedes a z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde zavadil o vozidlo značky Ford Ranger, pokračoval v jízdě a čelně narazil do jedoucího vozidla značky VW Caddy. Řidič z vozidla Mercedes byl leteckou záchrannou službou transportován do nemocnice v Plzni. U dalších dvou řidičů byly provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policisté okolnosti i příčinu dopravní nehody dále šetří.

ilustrační foto
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24