QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda uzavřela hlavní tah I/26! Řidička předjížděla kamiony - FOTKY

16.01.2019 14:49

Hlavní tah u Havlovic ve středu uzavřela nehoda osobního auta a kamionu. Řidička podle všeho nebezpečně předjížděla, z jejího auta zbyl doslova jen vrak...

1
1234

K nehodě došlo na hlavním tahu I/26 u Havlovic nedaleko čerpací stanice před jednou hodinou odpoledne. Z osobního auta po střetu s kamionem zbyl jen vrak.

"Osobní vozidlo vylétlo mimo komunikaci poté, co se střetlo s kamionem. Hasiči zajistili místo události a provedli úklid komunikace a fragmentů vozidla. Jedna zraněná osoba byla s lehkým zraněním předána do péče ZZS. V době prvotního zásahu byla komunikace uzavřena. V tuto chvíli je již průjezdná," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Podle všeho je za nehodou předjíždění. "Dvaapadesátiletá řidička vozidla tovární značky Škoda Fabia jedoucí od Draženova na Folmavu předjížděla kamiony. Vyhnula se protijedoucímu kamionu, střetla se s předjížděným kamionem, vyjela mimo komunikaci, kde narazila do stromu a havarovala," popsala průběh nehody policejní mluvčí.

Z osobního auta zbyl doslova jen vrak a žena podlě všeho skutečně jen zázrakem z nehody vyvázla pouze s lehkým zraněním. Záchranka ji převezla do nemocnice k dalšímu ošetření. Policie okolnosti nehody dál šetří, nicméně dechové zkoušky u řidičů byly negativní. Škoda se vyšplhala přes sto tisíc.

Na hlavním tahu I/26 na Domažlicku šlo během středy už o druhou nehodu, která zaměstnala všechny složky IZS. Více zde.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24