Nehoda uzavřela hlavní tah u Losiné! Zasahovaly složky IZS - FOTKY

16.05.2019 8:06

Nehoda uzavřela ve čtvrtek ráno hlavní tah u Losiné. Ve stoupání došlo ke srážce dvou osobních aut. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

1
123

Všechny složky musely vyjíždět ke střetu dvou aut u Losiné ve čtvrtek ráno. Nehoda si vyžádala hned dvě zraněné osoby. Kvůli odstraňování následků musel být hlavní tah I/20 za losinou úplně uzavřený.

"Nehoda se stala ve stoupání nad Losinou za odbočkou na Nezvěstice," přiblížil mluvčí hasičů Petr Poncar.

Na místo musela vyjíždět také záchranka. V její péči skončili dva lidé. "Z dopravní nehody transportujeme ženu, ročník 1970, se středně těžkým zraněním a muže, ročník 1973, s lehčím zraněním. Oba jsou mimo ohrožení života," doplnila k zásahu mluvčí záchranky Mária Svobodová s tím, že oba byli převezeni do FN Plzeň na Lochotíně.

Nehoda a odstraňování jejích následků způsobilo velké problémy v dopravě. "Krátce před osmou hodinou došlo k dopravní nehodě na silnici I/20 za obcí Losiná směr Chválenice. Na silnici se tvoří kolony v obou směrech. Doprava je v současné chvíli regulována dopravními policisty. Žádáme řidiče o trpělivost a v případě potřeby užili náhradní objizdnou trasu," dodala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Přesné příčiny nehody jsou v šetření policie.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24